Ons Menu

Menu Borrelhapjes & snacks

Warme Edamame boontjes –  € 4,95 euro
Crushed komkommer met sesam & wasabi – € 4,95 euro
Kleine zijde tofu salade – € 4,95 euro
Gyoza vegetarisch – met soya en verse gember – € 7,95 euro
Gyoza garnaal – met ponzu saus en verse gember – € 7,95 euro
Gyoza kip – met ponzu saus en verse gember – € 8,95

Hoofdgerechten: Voor al onze fondues gebruiken wij een hartige bouillon gemaakt van zeewier en soyasaus, zonder toegevoegde kleur, geur of smaakstoffen. Elke fondue wordt geserveerd met een grote variatie aan groenten en paddestoelen, 2 sausjes en noedels of rijst.

Keuze uit: Vlees (150 gram)
Ribeye – € 22,50 euro (extra portie a 100 gram € 9,95 euro)
Ribeye 2 sterren – € 28,50 (extra portie a 100 gram € 13,95 euro)
Japanse Wagyu beef – € 79,50 euro (extra portie a 100 gram € 45,80 euro)

Vis
Zeebaars fillet – € 23,00 (extra portie a 100 gram € 13,50 euro)
Tonijn Sashimi – € 24,50 (extra portie a 100 gram € 13,50 euro)

Vegan
Portobello mushrooms & tofu – vanaf € 20,00 euro
Glasnoedels – € 1,95
Groenten – € 4,95

Desert
Gember cake met bolletje witte sesam ijs – € 5,95 euro
Diverse soorten Japans ijs vanaf € 2,95 per bol. Keuze uit: zwarte en witte sesamijs, Yuzu ijs (Japanse citrusvrucht) en Sake ijs.

Dranken

Bier
Pils Asahi – € 3,25
Pils Werzen – € 4,00
Pils Asahi pint – € 6,50

Wijnen
Wit:

– Blanc Blue Thau – € 3,80
– Versi Bianco – € 3,80
Fles op aanvraag

Rood:
– Merlot – € 3,80
– Brindisi Riserva – € 3,80
Fles op aanvraag